Show simple item record

dc.rights.licensehttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ve/
dc.contributor.authorBermúdez Barboza, Alexander
dc.date.accessioned2014-12-01T14:58:58Z
dc.date.available2014-12-01T14:58:58Z
dc.date.issued2014-12-01T14:58:58Z
dc.identifier.isbn960-296-253-8
dc.identifier.urihttp://www.saber.ula.ve/handle/123456789/39417
dc.language.isoeses_VE
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleCapítulo XXVI: Aspectos administrativos de la producción de leche y carnees_VE
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPart
dc.description.colacion553-572es_VE
dc.publisher.paisVenezuelaes_VE
dc.subject.facultadNúcleo Rafael Rangel (NURR)es_VE
dc.subject.institucionUniversidad del Zuliaes_VE
dc.subject.institucionUniversidad de Los Andeses_VE
dc.subject.paisVenezuela
dc.subject.thematiccategoryMedio Ambientees_VE
dc.subject.thematiccategoryMedicina y Saludes_VE
dc.subject.tipoMonografíases_VE
dc.type.mediaTextoes_VE


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record